23-08-2011, 09:20
o! ile ciekawych rzeczy mni ominelo 
wampiryzm energatyczny istnieje wedlug mnie
doswiadczylam takiej "napasci" - akcja byla tak intensywna, ze po zajeciach ledwo dotarlam do znajomej, ktora mi pomogla
slablam fizycznie, myslalam, ze zemdleje - i to w ciagu godziny, stopniowo
zaczynalo mi sie chciec spac, jakbym odchodzila, wszystko sprawialo mi trudnosc - chodzenie, patrzenie
zmuszalam sie do pokonania tego
odczuwam mniejsze linki, ale cos takiego trafilo mi sie tylko raz
i na pewno nie byly to klopoty zdrowotne - na zajecia (sami ezo-zainteresowani byli, n/t wahadelka)
poszlam tam zdrowa jak ryba i pod koniec zajec zaczelo sie
a na marginesie, ofierze trudno jest sie uwolnic - bo jest oslabiona oraz poniewaz ssanie uzaleznia nieraz tez ofiare
wiele osob jest "poswiadomymi" wampirami - swietnie sie czuja w naszym towarzystwie, a my zostajemy potem "wypluci"
mysle, ze sa wampirki z doskoku oraz takie "stale", nie wiadomo co gorsze -
- bo te stale trzymaja nas w sieci, a te z doskoku atakuja raz na jakis czas, ale pozradnie
PS i wampirki moga tez "linkowac" na odleglosc, wcale nie musimy byc tuz obok - wtedy jest tylko to bardziej intensywne

wampiryzm energatyczny istnieje wedlug mnie
doswiadczylam takiej "napasci" - akcja byla tak intensywna, ze po zajeciach ledwo dotarlam do znajomej, ktora mi pomogla
slablam fizycznie, myslalam, ze zemdleje - i to w ciagu godziny, stopniowo
zaczynalo mi sie chciec spac, jakbym odchodzila, wszystko sprawialo mi trudnosc - chodzenie, patrzenie
zmuszalam sie do pokonania tego
odczuwam mniejsze linki, ale cos takiego trafilo mi sie tylko raz
i na pewno nie byly to klopoty zdrowotne - na zajecia (sami ezo-zainteresowani byli, n/t wahadelka)
poszlam tam zdrowa jak ryba i pod koniec zajec zaczelo sie
a na marginesie, ofierze trudno jest sie uwolnic - bo jest oslabiona oraz poniewaz ssanie uzaleznia nieraz tez ofiare
wiele osob jest "poswiadomymi" wampirami - swietnie sie czuja w naszym towarzystwie, a my zostajemy potem "wypluci"
mysle, ze sa wampirki z doskoku oraz takie "stale", nie wiadomo co gorsze -
- bo te stale trzymaja nas w sieci, a te z doskoku atakuja raz na jakis czas, ale pozradnie

PS i wampirki moga tez "linkowac" na odleglosc, wcale nie musimy byc tuz obok - wtedy jest tylko to bardziej intensywne