Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

Ciąg dalszy:
Potrzebujesz takiej miłości, która wniesie ruch w Twoje życie, dostarczy Ci wrażeń. Stabilny, przewidywalny (by nie napisać nudny) partner, o którego nie trzeba walczyć łatwo może się znudzić.
Co powinnaś dać partnerowi ? Rysunek na karcie XXI (talia L.L) bardzo kojarzy mi się z obrazkiem Sylwii Borkowskiej, który wkleiłaś na początku poprzedniej strony. Zespolenie, bliskość, współistnienie. Ogólnie interpretując kartę XXI - powinnaś się otworzyć, pozbyć uprzedzeń, blokad psychicznych - ale idąc moim tokiem rozumowania, wszystko to wobec obecnego partnera, nie nowego.
Co do oczekiwań w stosunku do partnera (potencjalnego): aby się pojawił, wniósł coś nowego, ekscytującego w Twoje życie, aby był motywacją, która pobudzi do działania, dostarczy przeżyć, pomoże wydostać się z cieni XII.
W jaki sposób masz znaleźć miłość?
Obrazek z talii, którą wkleiłaś sugeruje, iż miłość już została Ci ofiarowana i chociaż nie dostarcza ekscytujących przeżyć to oferuje w zamian spokój, stabilizację, poczucie bezpieczeństwa. Ogólnie interpretując Rycerza Denarów: przyjrzyj się temu co masz i dbaj o to. To raczej niezbyt ekspansywny, raczej nieruchawy, bardzo realnie i przyziemnie myślący Rycerz. Może znajdziesz miłość, gdy zejdziesz na ziemię?

Wracając do książki , o której pisałam wcześniej:
Urodziłaś się w "Tygodniu poszukującego" Uśmiech . Istotny fragment: "Z uwagi na silną potrzebę zmian w związku Bliźnięta III mogą stracić dużo czasu ciągle zmieniając partnerów. Nawet kiedy uda im się stworzyć stały związek , są ciągle od niego odciągane przez karierę, hobby lub inną osobę. Bliźnięta III mogą być wierne w związku ale pod warunkiem, że ich partner nie naciska na nie zbytnio i pozwala im "oddychać". Zmuszanie Bliźniąt III do ścisłego trzymania się reguł i rutyny jest z góry skazane na niepowodzenie. Z drugiej jednak strony te same osoby są w stanie nałożyć na siebie surowe ograniczenia , jeśli uznają to za absolutnie konieczne.
Skłonności do uwodzenia, jakie wykazują Bliźnięta III, często kończą się dla nich kłopotami. Przy wyborze partnera kierują się zdrowym rozsądkiem, ale mogą też przywiązać się do przyjaciela lub kochanka, który okaże zię kłopotliwy lub destrukcyjny. Wówczas żałują takiego wyboru, ale nie umieją się wyplątać z emocjonalnie niezdrowego układu.
Rada:
To, co znajduje się na wyciągnięcie ręki, jest czasem równie interesujące jak rzeczy ryzykowne i egzotyczne."

Uważam, że zasługujesz na szczęśliwe, harmonijne życie i myślę, że masz je w zasięgu ręki. Od Ciebie zależy, czy będziesz szukać dalej, czy pozwolisz sobie osiągnąć spokój. Kwiatek

P.S. Do Basi - myślałam wczoraj o tym, że pewnie podobnie widzisz ten rozkład. A Mirrę nosi Oczko . W celach naukowych zrobiła rozkład Rotfl
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości