Wampiryzm energetyczny

Vembelore napisał(a):@rudalia

Gdy pewnego dnia, wrócisz do domu "wypompowana", zgadnij do jakiego tematu sięgniesz? Uśmiech Nie mów, że to będzie zmęczenie, nie może być tak, że 5 minut temu byłaś pełna życia, z planami na życie, a po tych 5 minutach jesteś niczym i marzysz iść spać, masz niepokój dotyczący, czegoś, czego nie możesz wyjaśnić, strach przed czymś, ale nie wiesz przed czym - miałem świadomych dawców, najbliższy krąg znajomych, uczyłem się wszystkiego prawie sam, wszystko jest oparte na moich doświadczeniach. Mam 21 lat. Jestem świadomy od 15 roku życia.

Ponad to, raczej nie zrobiłem bałaganu, moim celem nie jest zrodzenie niepewności, ogólnie miałem tu nie pisać, ale nie wytrzymałem, gdy zobaczyłem temat, za dużo niedopowiedzeń w nim było.

A ja mam 56 ...i jestem czesto wypompowana...i zebys mowil nie wiem co, to i tak w te bzdury nie wierze. Przede wszystkim nie wiem po co to robisz.
Brak energii dla mnie zaczyna od od momentu gdy nie mam bodzca do dzialania, gdy nie wstaje co rano z jakim okreslonym zamierzeniem do wykonania , bo w zycie sie wkrada troche nudy i monotonii...a nie wampir energetyczny.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości