Warsztat 74 - Moja decyzja

1) jaki był temat tego artykułu? 2 mieczy, Rycerz kiel, VIII Sila..
..wydaje mi sie, ze atrykul mowil o wyborach zyciowych, o tym, jaki wplyw na zycie maja pochopne decyzje, zwlaszcza uleganie komplementom i adoracji chlopcow, mezczyzn, ktorzy tak naprawde nie sa w stanie nic zaofiarowac procz krotkiego romansu..artykul byl o wyborach lekkomyslnych nastolatek i ich zgubnych konsekwencjach.moze o ciazach maloletnich lub o alkoholizmie..mowil o potrzebie odnalezienia w sobie sily, by nie dac sie poniesc fali, modzie lecz byc ponad to, byc silnym i ksztaltowac swiadomie swoja osobowosc i zycie..
2) czego dotyczyła moja decyzja? VI Kochankowie, 6 monet, Krol Mieczy..
..decyzja dotyczyla prawdopodobnie wyborow zwiazanych z partnerstwem..ze zwiazkami, miloscia..postanowilas nie wdawac sie w zwiazki bez przyszlosci, mozliwe, ze zdecydowalas sie nie szukac ksiecia na bialym koniu, nie zyc marzeniami o idealnym mezczynie, tylko byc sama, lub zdecydowalas, ze zwiazesz sie tylko wtedy, gdy bedziesz dostawala tyle samo ile dajesz od siebie, taka rownowaga miedzy dawaniem a braniem..postanowilas kierowac sie rozumem i trzezwym osadem w wyborze na przyszlosc..mozliwe tez, ze chodzilo o abstynencje i postanowienie zycia bez alkoholu.. Buźki
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości