Podporządkowanie wróżbie

Hmmm no coz ja bym z ta wolna wolą polemizowała...Powiem tak-zycie mi sie posypało, niezaleznie od moich jakichkolwiek decyzji...czy mamy wpływ na to, ze ktos kto jest dla nas oparciem i zapada na cięzka chorobe i umiera?Czy mamy wpływ na to ze, ktos kogo kochamy zakochuje sie w innej osobie i odchodzi?Nie mialam tu nic do pwoiedzenia-tak musialo byc i tak sie stało.Tak bylo pisane...Wolna wola-to iluzja.Zresztą, skąd wiesz, ze ja masz?Kto ci to pwoiedział?Biblia?Skąd wiesz, czy Biblia mowi prawdę? Taki przyklad-najprostszy z brzegu-idziesz ulica , potrąca
Cie samochod-zostajesz kaleka.Miałąs jakis wpływ na to?Gdzie tu twoja wola wola? UśmiechAle od tego czasu twoje zycie zamienia sie w gruzy i staje sie to po to , aby twoja dusza czegos doswaidczyla, lub dlatego ze spłacasz w ten sposob dlug karmiczny..akurat ja jak trafialam na wrozki, i pytalam o cos -zadna, nie powiedziala mi-uwazaj na tego czy tego, nie idz tam czy tam...mowily"-bedzie to i to"-i bylo.Skad wiedziały?Jesli mialabym wolna wolę i decydowałabym o swojej drodze, zadna, ale to zadna wrózka nie mialaby takiej mocy aby wyczytać moja przyszlośc, gdyz byla by ona nieprzewidywalna i zalezna od moej decyzji-np podjetej pod wplywem chwili, czy emocji, czy tez po glebokich przemysleniach,,,nieważne pod jakim wplywem-byla by ona nieprzewidywalna.A wrózka w kartach zobaczyla, ze np w Uk spotkam kogos w kim sie zakocham ale z nim nie bede itp, gdzie ja na tamten czas nie wiedzialam nawet gdzie uk lezy Oczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
zła wróżba, a strach przed jej konsekwencjami - przez wako - 12-06-2018, 16:42
Uzależnienie!!! - przez HelgaXXX - 11-02-2019, 10:39

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości