Tarot Illuminati

OKUśmiech Może się trochę ludków do nas dołączy i uda nam się wspólnymi siłami rozgryźć te karty Kotek  Ok

Masz rację twarze są wklejone ale zastanawia mnie dlaczego na niektórych kartach w taki nieudolny albo nienaturalny sposób że te twarze od razu rzucają się w oczy i wręcz "krzyczą".... tylko nie wiem co Smutny .... wątpię żeby to był nieudolny sposób wklejania twarzy bo na większości kart wszystko pasuje - to jest zamierzone ale dlaczego?

"Udziwnione"  twarze - z tego co zauważyłam:
- KAPŁAN (podzieloną na pół)
-  PAŹ BUŁAW też twarz podzielona wzdłuż nosa 1część normalna a druga b. ciemna (oko ledwo widać)
-  KRÓLOWA MIECZY - przyjrzałam się i rzeczywiście nie dość że od razu rzuca się w oczy to jest nienaturalnie blada od końca nosa do brody (tak jakby miała woalkę... albo krew jej z dolnej części twarzy odpłynęła)  i widzę też nienaturalną czarną kreskę biegnącą od nosa i przecinającą usta.
-  ŚWIAT - od nosa do obojczyka ma odwrócone "Y"
- UMIARKOWANIE - jedno oko zamknięte a drugie uchylone - jakby podglądałoUśmiech

DIABEŁ
1 - postać to ten muskularny mężczyzna
2 - postać poniżej "owłosiona" z czerwonymi spodniami
3 - w podbrzuszu "owłosionego" jest jakby odbicie twarzy dziewczyny i chłopaka  -"owłosiony" ma kolczyk w nosie patrząc w tej linii poniżej włosów na tle czerwieni
(spodni "owłosionego") jest ciemniejsza plama na której widać profil dziewczyny, chłopaka za bardzo nie widać , ale jak to jest lustrzane odbicie to on musi być niewyraźny bo na pierwszym planie też jego twarzy nie widać.
3 - kurcze ..... właśnie teraz to zauważyłam ... trzecią twarz .... zasłoń głowę , ręce i podbrzusze "łysego" ... ja tam widzę twarz z kolczykami w brwiach, kółko powyżej ust z  szerokim uśmiechem

10 KIELICHÓW - muchomory - kurcze nie wpadłam na to że  "co za dużo to nie zdrowo"  Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości