28-04-2015, 17:50
Zib napisał(a):A co powiedzą Ci:
Dom VI Bliźnięta 14.13 - jest tu Mars 15 stopni - w domu miałem zawsze psa, czasem koty, rybki
Dom 12 Strzelec 14.13 - jest tu Północna Noda 27.24 oraz Lilith 5.58 o ile to przydatne - lubię duże kocice, słonie
Mars w znaku Blizniaka i w VI domu to pieski dosyc zywe ale i halasliwe...Blizniak to znak komunikacji , wiec i zwierzeta preferowane sa zwinne, ruchliwe (tak jak znak zmienny Blizniat) oraz bardzo szybkie - Mars daje energie zywotnych i niezmordowanych biegaczy...Ale dom ten zawiera rowniez i znak Raka, co wlasnie powoduje , ze zmiennosc blizniat idzie w parze z zainteresowaniami rybek (Ryby to tez znak jakosci zmiennej).Mars to tez i mysliwy , a koty to sa urodzeni mysliwi, stad i ciekawosc przekrojowa poprzez gatunki swietnie adaptujace sie w zywiole powietrza czyli spacerowicze...Koty , ktore duzo chodza i poluja...taki gatunek dachowcow lub sprytnych malych pogromcow mysz...
Dom XII w Strzelcu , ale i w Koziorozcu...wezel ksiezycowy polnocny w domu wlasnych ograniczen pozwala na zainteresowania wiedza okultystyczna, tajemna (bo to dom tajemnic) , co przeklada sie na szerokie (Strzelec) spectrum gatunkowe gatunkow wymarlych lub tajemniczych, takich ktore juz nie istnieja w rzeczywistosci (np. wymarle gady zmiennocieplne - Strzelec to znak zmiennosci zywiolu ognia , znak dosyc charakterystyczny dla gatunkow gadow kopalnych). Slonie to saturnowy zwierzak , a znak Koziorozca (drugi znak w d. XII) jest wladany przez Saturna wlasnie...
Tak ja to widze...Fajnie ze udalo mi zainteresowac tym tematem tylu chetnych do wspolpracy...Bardzo dziekuje za ankiete...