30-04-2015, 21:39
..fajny pomysl Le Caro, zawsze czytam Twoje opowiesci z zainteresowaniem, masz swietne pioro tak nawiasem, probowalas pisarstwa lub innej formy wyrazu slowem..? masz dobra reke i pieknie malujesz slowem..
..ale wrocmy do pytan..
..Babcia byla zniesmaczona bo..Dziadek "Hamletowal"..
tak mi sie skojarzylo, bo wyciagnelam karte Smierc, wiec pozowal na poete lub natchnionego i egzaltowanego wierszoklete, chcac wzbudzic podziw i uznanie..moze myslal, ze to dziala..? a moze po prostu byl zbyt powazny i pozowal na znudzonego zyciem..?
..Tata nie zainteresowal sie Mama bo..Sprawiedliwosc..surowo Ja ocenil lub niesprawiedliwie, jako moze plocha lub zbyt modna itp..jako majaca fiu bzdziu w glowie lub uznal, ze nie jest wystarczajaco powazna dla niego jako przyszla zona..
..Babcia miala pod plaszczem pidzame bo..6 mieczy..ktos wyjezdzal za granice lub wybieral sie w podroz i czegos zapomnial , co Babcia w pospiechu probowala dostarczyc na ostatnia minute..moze ktos zapomnial pieniedzy lub portfela..?
..Tata dal Mamie tylko jednego tulipana bo..5 monet..spotkal po drodze kogos, kto nie mial pieniedzy a potrzebowal kwiatow z tej samej okazji, wiec sie z nim/nimi podzielil..
..pozdrawiam Le Caro i czekam na nastepne opowiesci ..

..ale wrocmy do pytan..
..Babcia byla zniesmaczona bo..Dziadek "Hamletowal"..

..Tata nie zainteresowal sie Mama bo..Sprawiedliwosc..surowo Ja ocenil lub niesprawiedliwie, jako moze plocha lub zbyt modna itp..jako majaca fiu bzdziu w glowie lub uznal, ze nie jest wystarczajaco powazna dla niego jako przyszla zona..

..Babcia miala pod plaszczem pidzame bo..6 mieczy..ktos wyjezdzal za granice lub wybieral sie w podroz i czegos zapomnial , co Babcia w pospiechu probowala dostarczyc na ostatnia minute..moze ktos zapomnial pieniedzy lub portfela..?
..Tata dal Mamie tylko jednego tulipana bo..5 monet..spotkal po drodze kogos, kto nie mial pieniedzy a potrzebowal kwiatow z tej samej okazji, wiec sie z nim/nimi podzielil..

..pozdrawiam Le Caro i czekam na nastepne opowiesci ..