Warsztat 79 Bronkowy misz-masz

1. Pod koniec zeszłego roku pomogłam mojej siostrze w - 5 buław, rycerz pucharów - rozwiązaniu problemu związanego ze sferą uczuciową, być może chodziło o kłótnię z partnerem lub jakiś konflikt z ex, albo spławienie natręta.

2. Mój brat całe pieniądze ze swojej komunii przeznaczył na - 3 mieczy, 9 denarów - na coś luksusowego, ale związanego mimo wszystko z nauką i rozwojem intelektualnym, może jakieś książki. Możliwy tez jakiś obóz naukowy (wyjazdowy).

3.Przez ostatnie 2 lata trenowałam - Cesarzowa, 4 denarów - hmmm coś kobiecego, coś z kurczowym trzymaniem czegoś, może jakiś taniec artystyczny, taniec brzucha, na rurze xD czy coś w tym stylu. To może być też joga.

4. W mojej sypialni jest coś co nieraz wystraszyło mnie w środku nocy, ta rzecz to - 3 buław, 2 buław - to coś przywiezionego z podróży lub związanego z podróżą. Może globus xD aczkolwiek obstawiałbym jednak coś z wystającymi elementami, wyglądającymi jak buławy, typu poroże jelenia. Takie ustrojstwo może w nocy rzucać okropny cień. To może być nawet dosłownie jakiś kij, dzida.

5. Dokładnie 15 lat temu na juwenaliach wydarzyło się coś ważnego w życiu mojej rodziny, a było to - Wieża, 8 mieczy, król denarów - doszło do jakiegoś wypadku, ktoś trafił do szpitala. Mogły być też straty materialne. Inna interpretacja, bardziej pogodna - komuś udało się wyrwać z ograniczeń, może padła decyzja o wyprowadzce z domu, a może ktoś zdecydował się wreszcie powiedzieć coś co ukrywał. Zaręczyny niewykluczone, aczkolwiek bardziej pasują mi tu rozstrzygnięcia natury zawodowej. Może ktoś założył własną działalność gospodarczą.

Pozdrawiam Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości