Warsztat 79 Bronkowy misz-masz

Bronko, no to jadę z tym koksem Uśmiech

1. Pod koniec zeszłego roku pomogłam mojej siostrze w - Królowa Buław - w przeprowadzce lub urządzaniu nowego mieszkania, znalezieniu pracy, zakupie nowego zwierzaka, nawiązaniu znajomości z jakimś chłopakiem Rotfl

2. Mój brat całe pieniądze ze swojej komunii przeznaczył na - 6 buław - coś, czego inni mu będą zazdrościć Rotfl Fajne ubranie, rower/deskorolkę/rolki, gitarę lub inny sprzęt muzyczny, naukę czegoś, wspólny wyjazd lub imprezę z kolegami... albo na coś, z czego skorzystała cała rodzina Uśmiech

3.Przez ostatnie 2 lata trenowałam - As Buław (kurczę co Wy z tymi buławami - cała rodzina w buławach!) - jakąś sztukę walki - karate jujitsu, jakiś wyczynowy taniec, śpiewanie, aerobik, chód, bieganie, jazdę konną... no coś fizycznego, nie jakieś tam zajęcia artystyczne Rotfl

4. W mojej sypialni jest coś co nieraz wystraszyło mnie w środku nocy, ta rzecz to - Koło Fortuny - Koło Fortuny cię wystraszyło? Rotfl Aj tam, obstawiam jakieś wypchane zwierzę, klatkę z chomikiem i kołowrotkiem, dziwaczną rzeźbę, lub coś religijnego (świecący krzyżyk?)

5. Dokładnie 15 lat temu na juwenaliach wydarzyło się coś ważnego w życiu mojej rodziny, a było to - Królowa Mieczy - coś co zakończyło pewien etap w Waszym życiu... hm... ktoś się z kimś pokłócił... albo nawet doszło do bójki... kogoś odwieziono karetką do szpitala... spotkałaś kogoś, kto otworzył Ci oczy, dał dobra radę, albo namieszał w Twoim życiu... doszło do jakiegoś zerwania... pojawiła się kobieta, która pomogła w rozwiązaniu jakiejś ważnej sprawy... Ty lub Twój brat otrzymaliście jakąś nagrodę, albo... zostałaś Najmilszą Studentką Oczko

Ale się namęczyłam Rotfl Całusy, Bronko!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości