14-07-2015, 13:24 

Czekoladko takie traumatyczne przeżycia nauczyły nas wiele, ale bardzo dużo zabrały w zamian... a przecież żadna z nas na to nie zasłużyła. Najważniejsze to mimo bólu - wstać i iść dalej. 
Po tych toksycznych związkach napewno potrafimy odróżnić miłość od pseudo miłości, a szczególnie wiemy, gdy mężczyzna się stara o kobietę i zależy mu na niej, a nie pasożytuje na jej uczuciach.
Dlatego często nie mogę uwierzyć w dość skrajne zachowania niektórych dziewczyn , które za wszelką ceną ślepo wierzą, że oprócz takich brutalnych typów z pod ciemnej gwiazdy, że nic lepszego na nie już nie czeka
 , które za wszelką ceną ślepo wierzą, że oprócz takich brutalnych typów z pod ciemnej gwiazdy, że nic lepszego na nie już nie czeka   Znam wiele takich przykładów z mojego otoczenia, kiedyś wspierałam je, tłumaczyłam, ale to nie pomaga i tak wracały do nich i tak
 Znam wiele takich przykładów z mojego otoczenia, kiedyś wspierałam je, tłumaczyłam, ale to nie pomaga i tak wracały do nich i tak   teraz nie jest mi żal... na głupotę nie ma lekarstwa
 teraz nie jest mi żal... na głupotę nie ma lekarstwa  

Po tych toksycznych związkach napewno potrafimy odróżnić miłość od pseudo miłości, a szczególnie wiemy, gdy mężczyzna się stara o kobietę i zależy mu na niej, a nie pasożytuje na jej uczuciach.
Dlatego często nie mogę uwierzyć w dość skrajne zachowania niektórych dziewczyn
 , które za wszelką ceną ślepo wierzą, że oprócz takich brutalnych typów z pod ciemnej gwiazdy, że nic lepszego na nie już nie czeka
 , które za wszelką ceną ślepo wierzą, że oprócz takich brutalnych typów z pod ciemnej gwiazdy, że nic lepszego na nie już nie czeka   Znam wiele takich przykładów z mojego otoczenia, kiedyś wspierałam je, tłumaczyłam, ale to nie pomaga i tak wracały do nich i tak
 Znam wiele takich przykładów z mojego otoczenia, kiedyś wspierałam je, tłumaczyłam, ale to nie pomaga i tak wracały do nich i tak   teraz nie jest mi żal... na głupotę nie ma lekarstwa
 teraz nie jest mi żal... na głupotę nie ma lekarstwa