27-07-2015, 16:02
O, Madrugado to może ja też zobaczę na to forum. Nabyłam Lenormandy już dość dawno, ale na razie leżą, przeglądam, patrzę i nie wiem jak ugryźć. Wiesz co, będziesz się pewnie śmiała, ale moja najpoważniejsza obawa jest taka, że zaczną mi się znaczenia lenormandów mieszać jakoś ze znaczeniami Tarota. Jak Ty się zaczynałaś uczyć lenormandów to tak nie miałaś? Ale ciągnie mnie bardzo do tych kart, nawet tak ze dwa tygodnie temu położyłam je sobie na widoku i tak zerkam, zerkam w ich stronę... takie ładne są... i chyba jak ja do nich nie przyjdę to one w końcu przyjdą do mnie.
Właśnie UBOLEWAM że nie ma na naszym forum większego zainteresowania tymi kartami... Może byśmy zaczęli się uczyć - chyba parę osób chętnych by się znalazło? Tylko znowu nie chciałabym, żeby obciążać Madrugadę wszelkimi pytaniami na temat kart i układów... Co myślicie na ten temat?
Właśnie UBOLEWAM że nie ma na naszym forum większego zainteresowania tymi kartami... Może byśmy zaczęli się uczyć - chyba parę osób chętnych by się znalazło? Tylko znowu nie chciałabym, żeby obciążać Madrugadę wszelkimi pytaniami na temat kart i układów... Co myślicie na ten temat?