19-08-2015, 23:17
barbara40 napisał(a):Dziś wieczorem zasiądę majestatycznie jak Królowa Bona do kart i zobaczę co mi powiedzą proszę poczekaj na mnie
Dziękuję za cierpliwość
1.Czyja to biografia? Kobiety czy mężczyzny? Czy ta osoba żyje czy nie? Jaki zawód wykonuje, bądź wykonywała? Chodzi mi o wszystkie szczegóły jakie zobaczycie na temat tej osoby i jej życia.
Kobiety czy mężczyzny? - 5 Buław, 10 Denarów - mężczyzna,
Czy ta osoba żyje czy nie? - Kapłanka, Wieża - nie żyje już, lecz młodo nie umarła.
Jaki zawód wykonuje, bądź wykonywała? - 7 Buław, XV Diabeł, Rycerz Mieczy - Lotnik, artysta estradowy, (parapsycholog?), kojarzy mi się również z sportem typu boks, walki, szermierka, przewodnik turystyczny,
2. O co została posądzona ta osoba? I jak wpłynęło to na jej życie? - 2 Buław, Moc - została posądzona o łapówkarstwo, doping, dwulicowość, musiał się zmierzać ze swoją opinią i udowadniać swojej niewinności, panować nad agresją wobec niesprawiedliwości, która go dotknęła.
Dodam jeszcze, ze po głowie mi chodzi myśl o obcokrajowcu z hiszpańskiej krwi, taki krewki, impulsywny, porywczy ... (a teraz se popłynę dalej Mike Tyson?)
Dziękuję za udział w warsztacie i pozdrawiam pozostałych uczestników warsztatu