Karty Madame Lenormand

Jak na razie dotarła do mnie książka  Hura  , którą bym ciała wam polecić ponieważ zauważyłam, że w księgarniach internetowych, na polskich stronach jest teraz (w sumie to nic nie znalazłam ciekawego) mało książek o kartach Lenormand, w przeciwieństwie do kart Tarota. W książka ta ma 408 stron, pomijając strony wstępu, spis treści i od autora przesłanie, to 382 strony, w których jest zawarta informacja na tematy takie jak, znaczenie karty pod względem odczytu jeśli chodzi o zdrowie, opis osoby w każdej z kart, czasu, astrologi i oczywiście, podstawowe informacje o przesłaniu kart, są omówione rozkłady i sposób odczytywania Wielkiej Tablicy. Problem jest tylko taki, że ja ją zakupiłam w języku angielskim, nie wiem czy jest ona dostępna również w języku polskim lub innym, po mimo wszystko może komuś się przydać, ja wierzę, że jest w śród nas wiele osób, które znają ten język lub wie gdzie kupić w polskim wydaniu. The Essential Lenormand by Rana George, książkę zakupiłam z polecenia tej pani Donna Leigh Book Review: The Essential Lenormand by Rana George https://youtu.be/4IqbRjCcMx8
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Karty Madame Lenormand - przez Dagmara.S - 20-12-2014, 21:55
Karty Lenormand - przez marta1806 - 20-09-2015, 20:21
Re: Karty Lenormand - przez Krystyna - 20-09-2015, 20:52

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości