Warsztat 94 - Licealistka

Zgodnie z obietnicą ogłaszam rozwiązanie warsztatu :occasion-partyblower:
Już we wrześniu, wypatrzyli mnie na korytarzu koledzy z IV klasy.W szkole ogłoszono wówczas akcję, aby jak najwięcej pierwszaków zaangażować w prace Samorządu. W ten sposób zostałam szefową sekcji informacyjnej i prowadziłam radio uczelniane – dorywczo miałam fuchę w poczcie sztandarowym. :happy-cheerleadersmileyguy:
Byłam przejęta i zdenerwowana przed studniówką, ponieważ miałam zatańczyć z Dyrektorem w pierwszej parze poloneza i otworzyć bal maturalny. :happy-partydance:
Mag-
1. mogłaś odpowiadać za ruch, aktywność, ale przede wszystkim chodziło o sukcesy zbiorowe...

Littlewolf-
1. trzeba było wykazać się odwagą i pewnością siebie, umieć obronić swoje zdanie, musiałaś wykazać się zdecydowaniem i aktywnością...
2. tak to trochę wygląda jakby było dwóch mężczyzn rywalizujących między sobą (myślę, że mój ówczesny chłopak chciał ze mną zatańczyć poloneza, a musiał się wykazać z Panią wicedyrektor)...
Basia-
1. przypuszczam, że twoją rolą w samorządzie, było zachęcanie ludzi do działań, zachęcałaś do uiszczenia składek...
2. Dlaczego byłam przejęta i zdenerwowana przed studniówką - oj byłaś zdenerwowana i to bardzo...
Angells-
1. przejęłaś po kimś funkcję w samorządzie, wykonywałaś tam funkcje reprezentacyjną, kimś ważnym…
Le Caro-

2. przewidywałaś kłopoty z tańczeniem..,
Kolejny warsztat zakłada Littlewolf :greetings-clapyellow: , której gratuluję, wyróżnienie za debiut dla Angells :happy-smileyinthebox: , wyróżnienia specjalne dla Mag, Basi i LeCaro :romance-grouphug: Dziękuję Wam wszystkim za wzięcie udziału :text-thankyouyellow:
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości