Relacje karmiczne

Nastek, dlatego wlasnie te rozklady o ktorych wspiminales w pierwszym watku maja sens, pozwalaja dokladniej spojzec na Twoje relacje z osoba, na ktorej Tobie zalezy i podjac dzialania jak te relacje najlepiej wypracowac w obecnym zyciu. Jak sie pojawia w kartach na przeszlosc same "delikatne" blotki - to byc moze zadne dlugi karmiczne wiekszego kalibru nie powstaly. AW ciezsze w swojej wymowie pokaza relacje trudniejsze itd. A co do tego co w tym zyciu - troszke zalezy od Was. Ja osobiscie "lubuje sie" w relacjach trudniejszych, w ktorych poprzez relacje z inna osoba jestem w stanie sie zmienic, nauczyc sie czegos. Kwestia kontynuakcji czy rozpadu takiego zwiazku jest juz dla mnie wypadkowa losu ale i Waszych dzialan.

Jednak Mikeszu, pozwole sobie jednak wyrazic inne zdanie na temat karty "XIV umiarkowania" i kwestii jej prognozy na przyszlosc. Zostala ona wyciagnieta na pytanie o relacje w przeszlosci, i mowi zwyczajnie o tym ze bagaz doswiadczen z poprzednich wcielen nie powinien na nich w sposob znaczacy wplywac. Co do ich relacji obecnych w tym wcieleniu, jest to mysle, ze sprawa ktora powinna byc dodatkowo przeanalizowana Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości