Mięsa
#8

Raczej rozbratel - przednia część tuszy, mówią na to u mnie "top side" , szczerze to nie wiem, mogą się rozwalić, jak jak więcej narobię rolad to jedne do gara, a drugie do zamrażarki będzie na następny raz, bez dodatkowej roboty. Są osoby, które zamiast nici, nabijają wykałaczkami np. do grilla. Ja raczej nie zaryzykowałabym twojego sposobu, za dużo roboty jeśli by się rozwaliły, ale napisz jak się tobie to uda Uśmiech, mięso na rolady z tego co wiem to nie powinno się marynować, bo będzie "twarde" , "gumowate" ... od razu do zamrażalki ok sprawdziłam, ale marynowanie, no nie wiem, nie widziałam i nie słyszałam...
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Rolada z kluskami po śląsku... - przez Barbara - 19-09-2015, 22:13
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez madrugada - 19-09-2015, 22:27
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Barbara - 19-09-2015, 22:42
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez madrugada - 19-09-2015, 22:50
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Perełka - 20-09-2015, 12:28
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez kamilla19 - 20-09-2015, 13:49
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Ashes - 20-09-2015, 14:20
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Barbara - 20-09-2015, 14:33
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Ashes - 20-09-2015, 14:42
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Barbara - 20-09-2015, 15:25
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Perełka - 20-09-2015, 15:37
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Ashes - 20-09-2015, 15:55
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez MAG - 20-09-2015, 17:06
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Barbara - 20-09-2015, 17:18
Re: Rolada z kluskami po śląsku... - przez Perełka - 20-09-2015, 17:23



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości