27-12-2010, 14:53
Dziewczyny bardzo Wam dziekuję, jhesteście kochane, że poświęciłyście mi tyle pracy. Jestem w szoku, że tyle tam tych 2 i 9, chociaż zawsze czułam ze 9 to moja liczba:p (przez date urodzenia) Jeżeli chodzi o moje dzieciństwo to cała prawda, jako mała dziewczynka naoglądałam się strasznych rzeczy w domu, bo ojciec był psychopata, potem w szkole rzeczywiście miałam mnóstwo znajomych w różnych miejscach, ale tak naprawdę nie miałam przyjaciela, czy przyjkaciółki z prawdziwego zdarzenia. Jeżeli chodzi o tą nadwrażliwość i nademocjonalność to tez prawda, w koncu mam nerwicę:p Jeżeli chodzi o problemy innych, to to jest mój problem, że zabardzo emocjonalnie sie w nie angażuję, czasem bardziej niz osoba której to dotyczy, bardziej przezywam i się rzucam wszytskimi sposobami do pomocy. W kontaktach z innymi osobmi rzeczywiście matkuję i pouczam. Jesteście wspaniałe, jak to przeczytałam to się zdziwiłam ile można o sobie się dowiedzieć w ten sposób, teraz sama chciałabym spróbopwać się tego nauczyć. Ale powiedzcie mi jeszcze jeśli można co to znaczy, że będę miała wielu partnerów, bo mój Paweł szaleje, że ucieknę z fotografem jakimś:p Jeszcze raz dziękuję!