Numerologiczna 9 i związki

Jest na Forum watek o 5 i 9, Madrugado Uśmiech Opisalas zycie swojej bylej przyjaciolki - opiszesz nam i swoje?

Wiesz...ja zdaje sobie bardzo dobrze sprawe z tego, ze sa ciezkie przypadki wsrod 9-ek i mysle, ze negatywna 9-ka moze wyrzadzic rownie wiele szkody sobie i innym, co pozytywna 9-ka dac dobrego...i tu oddzialywanie moze byc wieksze, niz u innych Wibracji - w pozytywnym i negatywnym wymiarze.. Nie widze powodu, zebys miala nie zakladac tu watku o tym, jak to wyglada z Twojego punktu widzenia i jakie rzeczy TY bierzesz pod uwage tworzac swoje zwiazki uczuciowe, czy przyjacielskie - moze opisz teraz te pozytywne relacje i jak to wyglada od Twojej strony, bo napisalas o metodzie, ktora sprawdza Ci sie rewelacyjnie - dla mnie rewelacyjnie sprawdza sie to, co moge sama opisac w wlasnego doswiadczenia, a nie to, co jest rewelacyjne w teorii - jesli np. najwazniejsza relacja w moim zyciu, to 6-ka, to ja nic nie poradze na to, ze zapis 9 i 6 sam w sobie juz wiele mi sugeruje i nie potrzebuje wiecej danych, bo jest milosc, taka troche na dobre i na zle. Jesli sama Droga Zycia i Podliczba, to za malo dla Ciebie na tym watku, to napisz gdzie udalo Ci sie do tej pory znalezc uczuciowe spelnienie, lub taka prawdziwie pozytywna przyjazn, albo opisz te negatywne aspekty, ale moze nie tylko u innych, ale i u siebie, a jesli umiesz do tego wlaczyc astrologie i glebszy opis numerologiczny, to az sie prosi, bys stworzyla o tym watek w odpowiednim dzialeUśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości