Warsztat 97 - Wesele

To jeszcze sie zalapie na warsztacik - tylko mialam problem, ktora talie wziac, zeby opisac ten Twoj stroj..na pewno nie jakas z golasami - no chyba, ze to byl stroj Ewy, ale watpieOczko
Przy tasowaniu wyleciala mi (talia Mona Lisa) XIII. Smierc i w tej talii ten Arkan ma scene makijazowo-garderobiana, wiec w temacie tego Twojego zapytaniaUśmiech Do tego chyba pierwszy stroj i drugi byly diametralnie rozne stylem..a karty wyszly mi takie:
1. Jaka była specyfika tego miejsca, dlaczego akurat tam? Tu w zasadzie sa niemal dwa pytania, ale sprobuje: VII. Rydwan, 3 kielichow, 5 bulaw..moze ze wzgledu na dojazd - moze to bylo blisko miejsca zaslubin lub domu korejs z rodzin? Chodzilo o to zeby wszyscy sie faktycznie dobrze bawili - mozliwe, ze byla tam mozliwosc zrobienia czegos na zewnatrz - jakis pokaz lub weselny konkurs.
2. W co sie ubrałam na tę imprezę? Napisalas o weselu impreza, a nie np. okolicznosc, przyjecie, to automatycznie nie sugeruje to wykwintnego stroju, ale wedle moich kart: 6 mieczy, XI. Sprawiedliwosc, VIII. Sila..jesli popatrzec na ostatnia karte, to byla suknia, raczej nie mini i do tego byla jakas narzutka, w stylu stola, lub bolerko? Skromnie, bez nadmiernej golizny, a i tak sexy.
Pozdrawiam i ciekawa jestem rozwiazaniaUśmiech)
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości