27-09-2015, 14:29
Cytat:Mysle, ze jakby same zainteresowane 9-ki mogly sie tu o swoich zwiazkach z Wami wypowiedziec, to te opowiesci byly by moze calkiem inne, bo z perspektywy 9-ki wlasnie
Aprepope, jako numerologiczna 9-ka, jak widzisz swoje związki? Poproszona o przeniesienie swoich doświadczeń w sferę numerologicznych wpływów, jak byś opisała swoje doświadczenia? Z chęcią o tym przeczytam i rozszerzę swój punkt widzenia.
Madrugado, Szkieleciku – jasne, że mój opis 9-ek z 27 i 36 opiera się na moim rozumieniu tych wibracji, tak ja je czuję i widzę, ale też nawet przy zaakceptowaniu, że w tym charakterze działają, jak opisałam, to właśnie wpływ innych liczb w portrecie i indywidualności konkretnej jednostki uwypuklają lub tłumią te aspekty...
Szkieleciku, Twój portret numerologiczny sam w sobie jest bardzo szczególny, ponieważ masz bardzo dużo 9-ek w ogóle. Zwykle nadmiar jednej wibracji przynosi też nieco inną realizację niż w bardziej zróżnicowanym układzie. Ty masz nie tylko 9 z Drogi Życia, masz też jako wibrację dnia i w szczytowym punkcie (4 Punkt Zwrotny), i jeszcze w nieco mniej kluczowym miejscu, czyli 3 Punkcie Zwrotnym... Twoje szczególne doświadczenia to raczej wypadkowa całości, nie samej 9-ki z Drogi Życia.
Aha, a co do kwestii, że 9-ka w związkach zawsze przejmuje "jakość" partnera (9+... zawsze da wynik dodanej wibracji) - dla mnie to jest właśnie przesłanka, dlaczego 9-kę postrzega się jako wibrację tzw. lekcji, odbierania nauki lub nauczania, ponieważ "podnosi" drugą jakość, jednak inaczej niż 0 (w zapisie numerologicznym inaczej działa 20, inaczej 29; inaczej 40 a 49 itd.). 9-ka z Drogi Życia w związku prowadzi do tego, że albo sama poznaje, uczy się nowej, innej jakości, albo "uczy" osobę o określonej wibracji nowego wymiaru cyferki z Drogi Życia. Tak ja na to patrzę.
Co do rzadkości spotykania związków partnerski powielonych 9, podobna statystyka dotyczy i innych powielonych wibracji, dwóch 2-ek, dwóch 3-ek itd. z Drogi Życia. Inaczej rozkłada się to w układach rodzinnych i kręgach znajomych, ponieważ tam powielone wibracje z Drogi Życia zdarzają się znacznie częściej.
Natomiast wibracje powielone "przemieszczone" po całym portrecie numerologicznym w związkach partnerskich zdarzają się bardzo często, raczej trudno znaleźć związki, które mają zupełnie inne portrety numerologiczne.