Warsztat 97 - Wesele

Zaraz, zaraz - to jeszcze się załapię tak "na szybko" MAGu, już lecę po karcięta.... Uśmiech

Tym razem korzystałam z Wizards Tarot. Uśmiech
1. Jaka była specyfika tego miejsca, dlaczego akurat tam?
9 buław - Kochankowie - Karoca
Myślę, że jest to miejsce, gdzie teraz lub kiedyś była spora biblioteka, dużo książek. Raczej odosobnione w jakiś sposób (np. murem, lub w ogóle trochę na uboczu), ciche, spokojne, gdzie panuje poważna atmosfera, być może historyczne. Wydaje mi się, że to są jakieś stare mury, wiekowy budynek... pięknie tam jest. Uśmiech Być może jakiś stary pałacyk, posiadłość, biblioteka, ratusz, uczelnia, albo też stary ogród przy tego typu budynkach. Myślę, że samo miejsce jest bardzo nastrojowe, ale wydaje mi się, że wiąże się ściśle z jakimiś wspólnymi wspomnieniami dwojga młodych... może bawili się w okolicy kiedy byli dziećmi, może tam przyjeżdżali na wakacje, chodzili do tej samej szkoły lub na studia, a może po prostu to miejsce kojarzy im się z ich pierwszym spotkaniem lub tam właśnie wyznali sobie uczucia? Uśmiech

2. W co sie ubrałam na tę imprezę? Opiszcie mój strój. (Dodam, że w ostatniej chwili zmieniłam kreacje.)
6 kielichów - Świat
Coś sentymentalnego. Uśmiech Mam dwie koncepcje: albo była to zwiewna suknia, szata (może taka trochę "z epoki") plus fantazyjnie upięte włosy (np. jakaś ozdoba, opaska, chustka), albo zmieniłaś ubranie na "wygodniejsze", bardziej dopasowane do warunków w jakich odbywał się ślub - zrezygnowałaś ze szpilek i strojnej sukni na rzecz skromniejszego ubrania (nawet spodni).

Pozdrawiam serdecznie, jestem ciekawa rozwiązania MAGu. Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości