28-09-2015, 12:22
Trop jest moim zdaniem dobry - ja widze to jako nauke obrony swojej racji, nauke asertywnosci i umiejetnosci wyraznego przedstawiania swego punktu widzenia w sytuacjach konfliktowych - znalyscie sie w tzw. realu i nie bylo lekko..sen dal Ci moze wskazowke dlaczego tak bylo - Ona pewno nie zadawala sobie trudu, by dowiedziec sie czemu tak, a nie inaczej, a stawala szybko tzw. okoniem Dla Ciebie to informacja: wiecej pewnosci siebie..ale to tylko moje wrazenie - nie jestem ekspertem od snow - moze taki sie tu wypowie..ale sen osobiscie zaliczylabym do pozytywnych
i nie ma co sie niepotrzebnie zamartwiac - sytuacje, kiedy trzeba w mniejszym, lub wiekszym stopniu, ale jednak bronic swoich racji, przydazaja sie kazdemu cale zycie i od tego jest pewnosc siebie i asertywnosc, zeby Cie nie "zadziobali" a wymiana zdan z ludzmi nie jest negatywnym, ani niezwyklym zjawiskiem, a wrecz przeciwnie - moze rozwijac swiatopoglad
i nie ma co sie niepotrzebnie zamartwiac - sytuacje, kiedy trzeba w mniejszym, lub wiekszym stopniu, ale jednak bronic swoich racji, przydazaja sie kazdemu cale zycie i od tego jest pewnosc siebie i asertywnosc, zeby Cie nie "zadziobali" a wymiana zdan z ludzmi nie jest negatywnym, ani niezwyklym zjawiskiem, a wrecz przeciwnie - moze rozwijac swiatopoglad