Masz jakiś problem z wróżeniem? - napisz, spróbujemy poradzić...

Cytat:Natomiast wczoraj, gdy na innym forum zamieściłam rozkład viewtopic.php?f=13&t=2141 na mój seks z moim własnym osobistym mężem, to aż dwie panie na widok 3 Pucharów (znowu ta cholerna karta) doszły do wniosków, że:
- albo ja będę mieć ten wspaniały seks z innym facetem, a nie z mężem (bo 3 Puchary),
- albo może będę mieć ten seks ostatecznie z mężem, ale w tym samym czasie, gdy ja będę się spotykać z innym mężczyzną,
- albo będę mieć seks z mężem w tym samym czasie, gdy on będzie miał romans z inną kobietą.

Lol Nie narzekaj, jest wybór, możesz wybierać co Ci najbardziej pasuje Rotfl
Swoją drogą czas i miejsce to dla mnie też jeszcze "chińszczyzna", myślę iż to przyjdzie z czasem, trzeba ćwiczyć. Kiedyś (jak tylko przyglądałam się wróżącym) myślałam, że cały sekret polega na zapamiętaniu znaczeń kart, teraz widzę, że trzeba przede wszystkim patrzeć na karty. Ja lubię talie takie obrazkowe, bajeczne, mam bardzo bujną wyobraźnię i głównie nią czytam oraz intuicyjnie, owszem trzeba znać podstawowe jakieś znaczenie, jednak chyba o wiele ważniejsze jest to co możemy dostrzec.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości