Warsztat 101 - Psiak

1. Skąd/od kogo/w jakich okolicznościach wziąłem psa? Po prostu w jaki sposób pies się znalazł w domu? - Rycerz denarów, Król buław, Król denarów - Ktoś przyniósł go razem z innymi szczeniakami w koszyku, zostały one znalezione ponieważ były one gdzieś porzucone, wydaje mi się, że koło jakiegoś dużego gmachu, budynku, kościoła lub na cmentarzu. Znalazła je kobieta ... zostały uratowane przed złym losem lub niechybną śmiercią. Następne co mi przyszło do głowy to pies twój pochodzi z "niechcianej" lub "nie kontrolowanej" hodowli ... miał być uśpiony...

2. Dlaczego wybrałem akurat jego? - 7 Kielichów, Głupiec, 5 kielichów - swoim zachowaniem chwycił cię za serce, widziałeś w nim bohaterskiego "wariata", może był chory lub kaleka, dokonał jakiegoś wyczynu, który ciebie zachwycił, ten wyczyn związany był z wodą?? ...

Odnośnie mojego warsztatu - czym ja się " za młodu" nie zajmowałam ... wiele biznesów już przerabiałam, wiesz jestem dzieckiem początkującej demokracji w Polsce gdzie przyświecały nam takie słowa: nie chcę, ale muszę i rubta co chceta Rotfl jestem tego zdania, że pieniądze to rzecz nabyta, dziś go masz jutro nie i tyle. W wieku 16 lat zarobiłam pieniądze na własny samochód ... ale o tym może już kiedyś tam wam opowiem np. przy okazji wygranego 200 warsztatu Rotfl
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Buźki Buźki
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości