21-10-2015, 19:46
Zielony koktajl ze szpinakiem i selerem naciowym
- 1/2 średniego ogórka
- 1/2 średniego jabłka
- 1 garść świeżego szpinaku
- 1/2 łodygi selera naciowego
- 1 łyżka soku z cytryny
- 1/2 szklanki wody mineralnej niegazowanej
Wszystkie warzywa i owoce umyć, obrać i pokroić. Przełożyć do blendera, dodać wodę mineralną, sok z cytryny i zmiksować na jednolitą masę.
- 1/2 średniego ogórka
- 1/2 średniego jabłka
- 1 garść świeżego szpinaku
- 1/2 łodygi selera naciowego
- 1 łyżka soku z cytryny
- 1/2 szklanki wody mineralnej niegazowanej
Wszystkie warzywa i owoce umyć, obrać i pokroić. Przełożyć do blendera, dodać wodę mineralną, sok z cytryny i zmiksować na jednolitą masę.