Czy istnieje rytuał zapomnienia?...

6 Lat temu poznałam mężczyznę, który zawładnął moim sercem "od pierwszego" wejrzenia.
Ja w związku, on w związku . Jest między nami pewnego rodzaju chemia. Przez te lata miałam nadzieje,że zrobi krok w przód i nasza relacja się rozwinie.Kilka razy prosiłam o karty na tę znajomości i zawsze wychodziło,że on "ma coś do mnie",ale związku z tego nigdy nie będzie. Romans owszem-ale mnie takie sprawy nie interesują.Z tym Panem spotykałam się regularnie,pomagał mi w pewnych sprawach.
Dwa lata temu zrozumiałam,że to nie ma sensu,szerpiemy się.Odsunełam się całkowicie od tego człowieka.
Mój problem polega na tym,że kocham go do szaleństwa. Myślę o nim każdego dnia, śnię o nim w nocy.
Mam partnera ,mój związek jest zachwiany.Jestem z moim partnerem,a kocham innego .Mam już tego dość. Pora zapomnieć o tamtym,bo tak się nie da żyć .Doszło do tego,że intymnośc zrobiła się dla mnie problemem.Wiem,że mój partner mnie kocha i dlatego chcę poświęcić się temu związkowi....
Zastanawiam się co się ze mnie dzieje od tych sześciu lat, Dlaczego ten mężczyzna tak na mnie podziałał ?????? Czy to jest swojego rodzaju zaczarowanie,oczarowanie. Co mam zrobić,żeby wyrzucić go z mojej głowy ,bo już na to pora.Czy jest swojego rodzaju przepis na to,żeby z dnia na dzień po rostu przestać o nim myśleć. Czy możecie mi coś podpowiedzieć ? Bardzo proszę o radę,jak postąpić.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości