Warsztat 104 - Umiejętność

Witaj Uśmiech

rzucam sie pierwsza, mam nadzieję, że woda nie za głęboka, nie umiem pływać Oczko

1. Z jaką dziedziną związana była firma?
XXII Głupiec/ V Papież/ III Cesarzowa
Firma wprowadziła jakąś nowość, pionierskie rozwiązania. Możliwe, że otworzyli ją z dofinansowanie UE, Inowacyjna Gospodarka? (lub też widze Rozwój Interpersonalny)
Asortyment/ usługi jaki oferowała mógł być związany z dziećmi, młodymi ludzmi. Mogło chodzi o szeroko pojęte nauczanie, przygotowanie kadry wykładowców, nauczycieli przedszkoli i szkół. Językowców. Celem było poszerzanie umiejętności i ustawiczne kształcenie, może chodzić o kursy. Tą firmą mogła byc po prostu szkoła lub organizacja dająca możliwość studiowania za granicą w ramach programu np Erasmus, wsparcie dla uczniów kończących szkołę średnią, możliwość odbycia szkolenia zawodowego w innym kraju.

2. Co robiłam?
IX Pustelnik/ 2 kielichy/ 10 monet
Była to praca, która wymaga skupienia, czasem odosobnienia, pozwala rozwijać siebie. Służyłaś pomocą. Twoim zadaniem było rozmowa, spotkania, korespodencja z pracownikiem w środowisku branżowym lub klientem. Może byłaś na stanowisku doradcy, jako socjolog, psycholog. (ew. księgowej lub akwizytor)
Myślę, że niejednokrotnie musiałaś zostawać po godzinach, a praca nie była super płatna.

Ciekawa jestem bardzo.
Dziekuję Anlano za warsztat Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości