Warsztat 79 Bronkowy misz-masz

A więc próbuję wysilić moje zwoje i energię Myśli :
1. Pod koniec zeszłego roku pomogłaś siostrze w podjęciu jakiejś decyzji bądź wykonaniu jakiejś pracy lub pomogłaś jej finansowo - 2 denarów; 2 mieczy- w czymś z czym nie mogła ona sobie poradzić, wsparłaś ją; As kielichów- zaopiekowałaś się siostrzeńcem

2. Twój brat całe pieniądze ze swojej komunii przeznaczył na 2 pucharów - na swoje hobby, które realizował wspólnie z kolegami, lub co lubiał i było to popularne wśród jego rówieśników- coś o czym marzyły dzieciaki (7 mieczy), na coś co lubił zjeść (ale podzielił się tym z innymi) - 4 puchary - myślę o słodyczach, a może McDonalda,

3.Przez ostatnie 2 lata trenowałaś - XX Sąd - wybrałaś dziedzinę sportu wymagającego dużo samodyscypliny i systematyczności, VII Rydwan - przychodzi mi na myśl jazda konna, albo rajdy samochodowe,coś extremalnego,

4. W mojej sypialni jest coś co nieraz wystraszyło mnie w środku nocy, ta rzecz to (4 mieczy) - potrzeba wypoczynku - może jakiś fotel bujany,

5. Dokładnie 15 lat temu na juwenaliach wydarzyło się coś ważnego w życiu Twojej rodziny, a był to faktycznie sukces (6 buław) - poznałaś swojego mężczyznę albo oświadczyny były,
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości