29-11-2015, 10:59
Ciekawy temat, przeczytałam cały wątek, a książkę ' biegnąca z wilkami ' dodałam do koszyka na stronie księgarni
poczeka na lepsze czasy mojego portfela 
Ja okropnie boję się pająków, masakra ! Od dzieciństwa
Bardzo bała się ciemności, ale to mi przeszło odkąd zaczęłam w nocy wstawać do dziecka po porodzie
Boję się duchów, chociaż od wczesnego dzieciństwa byłam i nada jestem zainteresowana duchami i innymi bytami to raczej żadnego nie chciałabym spotkać na swojej drodze
A i boję się latać samolotem
Ale czytałam w książce Beaty Pawlikowskiej (seria o podświadomości - GORĄCO POLECAM ! ) , że lęk przed lataniem samolotem bierze się z tego, że boimy się komuś zaufać, nie możemy oddać zaufania w czyjeś ręce. Nad samolotem nie mamy ŻADNEJ KONTOLI. A ja z doświadczenia wiem, że kilka moich problemów (w tym natury seksualnej) bierze się właśnie z tego, że wszystko zawsze muszę kontrolować ( ale nie kontroluje żadnych ludzi ani partnera, żeby nie było
)
I często boję się, że mojemu ukochanemu się coś stanie, ale jednak moje obawy są trochę uzasadnione .. :x Jak np ma jechać gdzieś swoim... skuterem (skuterkiem
) ponad 20 czy 30 km w tą i jeszcze w drugą stronę to wpadam w panikę. Przecież taki skuterek jest niczym w porównaniu z samochodem osobowym, z ciężarówką ! TFU nawet nie chcę o tym myśleć :O
Boję się śmierci, przeraża mnie ta wizja, że kiedyś mnie nie będzie, że nie zobaczę już tego świata, ludzi, tylko będę do końca świata leżeć pod ziemią. To jest straszne. !
No i to chyba tyle

Ja okropnie boję się pająków, masakra ! Od dzieciństwa

Bardzo bała się ciemności, ale to mi przeszło odkąd zaczęłam w nocy wstawać do dziecka po porodzie

Boję się duchów, chociaż od wczesnego dzieciństwa byłam i nada jestem zainteresowana duchami i innymi bytami to raczej żadnego nie chciałabym spotkać na swojej drodze

A i boję się latać samolotem

I często boję się, że mojemu ukochanemu się coś stanie, ale jednak moje obawy są trochę uzasadnione .. :x Jak np ma jechać gdzieś swoim... skuterem (skuterkiem

Boję się śmierci, przeraża mnie ta wizja, że kiedyś mnie nie będzie, że nie zobaczę już tego świata, ludzi, tylko będę do końca świata leżeć pod ziemią. To jest straszne. !
No i to chyba tyle