Wątek zamknięty

Proste zaklęcie, żeby on wrócił, odezwał się.

believeingood napisał(a):Witam Was Kwiatek Tak czytam ten temat i zgadzam się, że nic na siłę, tym bardziej jeśli to była toksyczna relacja to lepiej ruszyć naprzód. Ale co myslicie o tym jeśli facet był naprawdę zawsze w porządku, dawał z siebie bardzo dużo, starał się? Jestem w takiej sytuacji, że w pewnej kłótni powiedziałam zbyt wiele, złe słowa padły i on mówi, że już nie chce mnie znać po tym wszystkim. I wiem, lepiej iść dalej bo czeka może coś lepszego, ale... mi było dobrze, wspaniale.. Jemu też. Zawsze tacy byliśmy radosni, zgodni, jeszcze tego samego dnia planowaliśmy wspólne życie. Może ktoś tu zamieszał, jakoś źle życzył? Bo w jednej chwili z sielanki zrobiła się awantura i stwierdził , że to koniec. Dosłownie w godzinę. Może powinnam się jakoś oczyścic? Bezradny
Kochanie, a czy wcześniej dostrzegałaś jakieś znaki mówiące o tym, że coś go dręczy ? Ze on się zmienił ? Taka decyzja nie jest podejmowana przez człowieka, który kocha w 5 minut, jest to wręcz niemożliwe.

Zosia300 napisał(a):Hmmmm.a mozna miec poprostu zdjecje na telefonie? Czy koniecznie trzeba wydrukowac. ..moja kolezanka raz zrobila takie zaklecie i chlopak. Totalnie. Zniknal z jej zycia..czyli odwrotny skutek.ciekawe jak jest w tym przypadku
Widocznie nie był jej przeznaczony i lepiej było dla niej, że zniknął z jej życia.
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości