Kolaboratywne talie

No, widzę, że mały zastój się tu zrobił... Miał być 11.11, nikt się nie wyrobił. To co, jest jakaś nowa propozycja na ten ostateczny termin? Czy zarzucamy projekt?

Moje Umiarkowanie już gotowe i siedzi sobie w ochronnej koszulce. Tak trochę niedbale zrobiłam zdjęcie, żeby Wam pokazać- jeśli macie jakieś uwagi, chętnie przeczytam.
[Obrazek: 20151206_085607.jpg]

No i Siła- poprzednio robiłam zwykłymi kredkami, ale pomyślałam, że zrobię suchymi pastelami, tak samo, jak Umiarkowanie. Tylko nie jestem pewna, czy nie wyszło trochę za mdło... Jeszcze w niektórych miejscach muszę poprawić kreskę (m.in. w okolicach oczu- trochę krzywo wyszły...) i dodać koloru, ale o ile Wam pasuje, ostatecznie będzie wyglądała właśnie tak.
[Obrazek: 20151206_085625.jpg]

10 mieczy też zrobiłam tymi pastelami i myślę, że wygląda lepiej- zostawiłam sobie tylko dorysowanie czarnego ptaka, a tego już pastelami wolałam nie robić (zresztą pewnie by się nawet nie dało).
Natomiast na 5 buław i 3 mieczy w dalszym ciągu nie mam za bardzo pomysłu... Tzn. to, co do tej pory wymyśliłam, jest dość skromne i proste, także myślę dalej i mam nadzieję, że w końcu coś dobrego uda mi się wymyślić. Oczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości