08-12-2015, 19:19
Ja znowu na poczatku jak dostalam talie to lubilam ksiezyc , ale moze dlatego ze ja go uwielbiam na "zywo". Jest dla mnie magiczny, jest jak gwiazda, czyms nieznanym , tajemniczym ale bardzo pociagajacym Dopoki nie przeczytalam jego opisu z niczym zlym mi sie nie kojarzyl.
ZNowu karta glupiec, dla mnie mowi jedynie o dzieciecej naiwnosci i kompletnemu braku perspektywy. Nigdy go nie widze jako nowych radosnych wydarzen. Na moich kartach przedstawia dziecko ktore trzyma na smyczy wilka. Glupoty i naiwnosci nie da sie dla mnie lepiej przedstawic
Ale nie mam karty ktora darze jakas miloscia jeszcze. Moze dlatego , ze na razie spotykaja mnie same zle sprawy hahah
Ale krola pentakli z pewnoscia bym dopisala do listy kart cieplych
ZNowu karta glupiec, dla mnie mowi jedynie o dzieciecej naiwnosci i kompletnemu braku perspektywy. Nigdy go nie widze jako nowych radosnych wydarzen. Na moich kartach przedstawia dziecko ktore trzyma na smyczy wilka. Glupoty i naiwnosci nie da sie dla mnie lepiej przedstawic
Ale nie mam karty ktora darze jakas miloscia jeszcze. Moze dlatego , ze na razie spotykaja mnie same zle sprawy hahah
Ale krola pentakli z pewnoscia bym dopisala do listy kart cieplych