Warsztat 108 - Droga

Uśmiech Uśmiech Uśmiech Witajcie ,chyba nadszedl moment podania wlaściwej odpowiedzi,ale za nim ją podam to napiszę kto właściwie,kto miał tzw."nosa" do prawidłowej odpowiedzi....
Lady-napisala wybierasz sie do miejsca,gdzie masz do wykonania jakieś zadanie. Uśmiech
Mag-trzeba tam dojechać Uśmiech
Luks-skojarzylo mi sie z wizytą u lekarza.Sprawiedliwość wydaje ocenę np.wyniki badań,krol Mieczy to wyksztalcony czlowiek o duzej wiedzy-lekarz,6 Pucharow to opieka....jesli idziesz do lekarza wskazuje to na potrzebę terapii lub otuchy. Uśmiech Oklaski
Galatea-...a moze chodzi o miejsce,gdzie bedziesz usprawniać się ruchowo?...musisz się przemieścić ,dojechać do tego miejsca...spróbujesz wrócić do tego co było np.do zdrowia. Uśmiech
Moja odpowiedz na pytania do tego warsztatu jest krotka-byłam w szpitalu,musialam dojechać,miałam artroskopię kolana.
Jak dla mnie to wszyscy odpowiedzieli dobrze ,kazdy coś w swoim wątku napisal coś istotnego,coś co odzwieciedlało prawdę.ale szcegolnie trafnie napisal LUKS Oklaski Oklaski Oklaski ..chociaż powiem ,ze Galatea byla bardzo blisko(i tak na marginesie Galateo,droga pamiętalaś jednak o moim kolanie)
Pozdrawiam Was wszystkich i dziękuje za udzial w warsztacie...
LUKS-proszę zadaj kolejny warsztat Ok
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości