Warsztat 110 - Perełka na Uniwersytecie

perełka napisał(a):1. Kiedyś, aby uzyskać indeks, należało zdać egzaminy wstępne. Brakowało mi wiary w siebie i byłam pewna, że nie dostanę się na studia na wybranym kierunku bo konkurencja była duża – 10 osób na 1 miejsce – nie odważyłam się sprawdzić listy, która wówczas była wywieszana na tablicy przed budynkiem uczelni. Kto sprawdzał?
2. Moja praca magisterska wymagała przeprowadzenia badań i specjalistycznych praktyk – gdzie przeprowadzałam badania (w jakim miejscu).
1. Papież, Moc
To była osoba ważna dla Ciebie, autorytet. Zakładam, że starsza od Ciebie. Kobieta. Możliwe, że z rodziny - mama, siostra, ciocia, a nawet babcia. Ale mogła to być nawet nauczycielka ze szkoły średniej.

2. Wieża, Kochankowie, 2 monet
Wychodzi mi tu silny dualizm, może to były dwa miejsca - jedno poza uniwerkiem i jedno na uczelni, w pracowni. Wydaje się, że w jakimś budynku i to wysokim. Czyżby coś z architekturą związane? Miejsce jakby mało stabilne (wszystkie 3 karty o tym mówią), można spaść, możliwe, że w górach - Kochankowie i 2 monet sugerują jakby jednak na świeżym powietrzu. Możliwe też mosty, strychy, poddasza. Wieża i Kochankowie to jakby rozwód - może kancelaria prawna.

Mam tu wysyp Arkan Wielkich, dziewczyno emitujesz silną energię! xD
PS. Udanego sylwestra.

Pozdrawiam Buźki
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości