16-01-2016, 21:34
Dzisiejszej nocy śniła mi się kelnerka.Niosła na czarnej tacy kieliszki z szampanem .jeden z nich się chwiał ona chciało go przytrzymać noga.ale nie dawała rady.Podbiegłam do niej wzięłam ten kieliszek i za nią poszłam do stolika serwując ten szampan gościom odchodząc cala się trzęsłam pomyślałam nie nadaję się na kelnerkę. Na przeciw kawiarni byl kościół weszłam do niego na lewo wejście dalej do kościoła a na prawo przez ścianę machała do mnie rękę....od ramienia po dłoń weszłam do tego pomieszczenia a tam.....byl sklep normalnie chodzili ludzie z koszykami i robili zakupy....
Dziś dowiedziałam się.że dzisiaj rano zmarła moja ciocia.
Czyżby ten sen zwiastował §śmierć? Ta czarna taca zwróciła moją uwagę.czytam w internacie.że czarny kolor mówi o śmierci.Wcześniej śniły mi się niebieskie i białe balony.a dzisiaj wieść .ze mój lekarz chce zmienić pracę.Czy to możliwe.ze te 3 sny pod rząd dotyczą jednej sprawy tzn sytuacji rodzinnej mówiącej o śmierci cioci?
Dziś dowiedziałam się.że dzisiaj rano zmarła moja ciocia.
Czyżby ten sen zwiastował §śmierć? Ta czarna taca zwróciła moją uwagę.czytam w internacie.że czarny kolor mówi o śmierci.Wcześniej śniły mi się niebieskie i białe balony.a dzisiaj wieść .ze mój lekarz chce zmienić pracę.Czy to możliwe.ze te 3 sny pod rząd dotyczą jednej sprawy tzn sytuacji rodzinnej mówiącej o śmierci cioci?