18-01-2016, 21:35
ja jeszcze sie nie ukierunkowałem tak ogólnie... tematyke jak na razie mam rożną tz. co sie nawinie np. teraz fotografuje swoje zyjątka w wolnej chwili daj spokój te moje zdjęcia to puki co beznadzieja... tego nie da sie jeszcze pokazać a tym brdziej ogarnąć co autor miał na myśli po prostu nie maja tak wyszukanego klimatu jak twoje... bo ja nawiązują stylem bardziej do fotografi dokumentalnej A ty masz smykałkę bo sporo osiągnęłaś jak na samouka powinnaś zapisać się na warsztat żeby doszlifować formę bo myślę ze warto iść w ta stronę a puki co załóż foto bloga zeby śledzić swoje postępy, najlepsze sa te jak ktoś inny je zauważa w komentarzach sztuka wymaga krytyki innych bo tylko wtedy wiemy co potrafimy
wybacz... mam jeszcze pytania stosujesz filtry , lub masz z nimi jakieś doświadczenie ? jakich używasz szkieł ? bo mnie korci na zakup dobrej stałki
wybacz... mam jeszcze pytania stosujesz filtry , lub masz z nimi jakieś doświadczenie ? jakich używasz szkieł ? bo mnie korci na zakup dobrej stałki