Gabinet Reiki- EvaH.L.

ladi napisał(a):P. Ewuniu dziękuję za poświęcony czas i dobrą energię Buźki Buziak Kwiatek Jestem już po zabiegach i uważam, że stałam się jakby uwolniona od tego co mnie przytłaczało, wręcz dusiło. Czuję się po prostu lżejsza na duszy i umyśle, otwieram się na energię od świata, jestem bardziej pozytywnie nastawiona niż byłam wcześniej. Napewno zgłoszę się do Pani za 7 miesięcy Oczko I życzę Pani wszystkiego co najlepsze Pani Ewo !!!! Buźki Pozdrawiam gorąco ! Buziak

również serdecznie pozdrawiam i zapraszam Uśmiech

kamilla19 napisał(a):Dziękuję Ewo ja czułam że ze mną jest cos nie tak ,mogę więcej powiedzieć że podejrzewam i pewnie sie nie mylę że to przez kontakt z dwiema osobami przez które było wiele przykrych sytuacji ale dla swojego dobra postanowiłam sie odciąć a tak wogóle to samo zycie zmieniło tor ale to co napisałaś musiało we mnie zostać i z tond te zahamowania w moim zyciu ,Teraz czuję się świetnie mam więcej energii to na pewno wiem że czas zrobi swoje i wszystko ruszy do przodu .Będę się z Tobą kontaktować do kontroli swojej energii wiem jak bardzo ważne jest to dla nas samych ,Dziekuję założycielom forum za pomysł założenia i organizacji tej strony i ludziom tutaj którzy naprawdę pomagają i doradzają a przede wszystkim tobie Ewo za wszystko .Pozdrawiam całym serduchem Buźki
Buźki
katarinek napisał(a):Jeszcze chciałam tu na forum, bardzo podziękować Ci Ewo za przekazy energii Kwiatek
Ewa jest niezwykłą osobą, która swój czas poświęca na pomoc innym. Dziękuję Ci bardzo Buźki
Proszę bardzo , niech dobra energia zostanie z Tobą jak najdłużej !!
Ashes napisał(a):Z okazji Bożego Narodzenia życzę szczęścia i pomyślności, radosnej rodzinnej atmosfery.
Jeszcze raz serdecznie dziękuje Buźki
Buźki
madrugada napisał(a):Ewo, jesli moglabym sie u Ciebie ustawic w kolejce, napisze Tobie na priv, z koncem roku, wraz z podsumowaniem tego co sie dzialo u mnie i podejmowanych przeze mnie decyzji, mialam okropny spadek energii a wrecz stany depresyjne, ktore u mnie czeste nie sa. Mam nadzieje, ze zabieg pozwoli mi sie pozbierac odrobine.
zapraszam z wymaganymi danym na e-mail <!-- e --><a href="mailto:evahl@interia.pl">evahl@interia.pl</a><!-- e -->
msmzdz napisał(a):Witam, Pani Evo.
Chciałabym również prosić o zabiegi Reiki. Wyślę do Pani e-mail. Z góry dziękuję.
Magdalena
zapraszam .. zdaje się że Pani wiadomość już mam na poczcie , także niebawem napisze harmonogram
toczka napisał(a):Dobry wieczór!
Czy mogłabym również ustawić się się kolejce po pomoc? Wyśle maila z opisem sytuacji.
pozdrawiam
Uśmiech
zapraszam Uśmiech
Jednorożec LeCaro napisał(a):Ale nie wiem... czy Eva jeszcze tu czasem zagląda? W październiku ustawiłam się w kolejce... i nic. Bezradny
zaglądam , zagladam - na ile czas mi pozwala ... czasami raz na tydzień a czasami raz na miesiąc ... co do zabiegu mamy już jasność Uśmiech
madrugada napisał(a):Eva w innych watkach wspominala, ze jest mocno zajeta ostatnio wiec pozostaje nam uzbroic sie w cierpliwosc Uśmiech
oj tak, brakuje mi co dzień co najmniej 23 godzin Oczko
dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość Buźki Buźki

Wszystkim życzę samych pozytywnych chwil w życiu w tym 2016 Roku !!!!!!!!! Buźki
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości