Karty wyjmuje tarocista VS karty wybiera klient przychodzący do tarocisty...

Marcinie, moze dlatego, ze jestem przyzwyczajona do kladzenia kart raczej "na odleglosc", jesli zdarzy mi sie karty klasc osobiscie, raczej wole je wyciagac sama. Nie widze potrzeby aby wyciagala je osoba siedzaca naprzeciwko mnie, aczkolwiek nie uwazam tez tego za jakis "blad techniczny". Osobiscie mam poglad, ze pole energetyczne przenika nas wszystkich, i kontakt fizyczny z kartami nie jest wymagany aby zostal nawiazany kontakt z podswiadomoscia czy z osoba, ktorej wyciagamy karty. Nie uwazam tez, aby wybranie jednej techniki ponad druga mialo miec jakikolwiek wplyw na to czy nasz odczyt bedzie lepszy lub gorszy.

Osobiste kladzenie kart natomiast ulatwia nam analize tego co widzimy. Kontakt osobisty umozliwia szybka weryfikacje odczytu, wiele kart w tarocie moze miec wiele znaczen, i jakkolwiek mamy rozwinieta intuicje, moze sie nam zdarzyc odczytac karte inaczej niz dzieje sie to w sytuacji o ktora pytamy. Kiedy mamy kogos przed nami widzimy reakcje, mozemy zadawac pytania i klaryfikowac ewentualne watpliwosci w odczycie co jest znacznie utrudnione przy kladzeniu kart poprzez e-mail, czy tak jak tutaj kladziemy na forum, i dlatego tak istotan jest dla nas weryfikacja ze strony osob ktorym wrozymy Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości