Szpinak
#11

Szpinak podsmazony na czosnku i celulce- mniam , do tego serek topiony ziołowy i odrobinę gałki muszkatalowej. Dosolic, popiepszyc do smaku. Tak przyrzadzony np. podawać z makaronem. Uśmiech)

Inną wersja też podsmazony na czosnku (to dla mnie podstawa) ze zmazonymi pieczarkami z cebulka.. Wszystko mieszamy i ląduje w piekarniku z makaronem i żółtym serem (jako zapiekanka) pychotkaUśmiech
Uzywam świeżego szpinaku, ale mrożony też jest okejUśmiech
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Szpinak - przez ladi - 05-11-2015, 09:21
Szpinak - przez anka - 06-11-2015, 16:30
Re: Surówki i sałatki... - przez Aggata - 07-11-2015, 21:03
Re: Surówki i sałatki... - przez ladi - 27-11-2015, 09:36



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości