27-01-2016, 20:22
Dziewczyny, kochane jesteście! Bardzo ogromnie i szczerze dziękuję Wam za te posty!
Właśnie o to mi chodziło, żeby podawać sposoby/przepisy na szpinak które się samemu zna i lubi. Przepisów w internecie jest mnóstwo, ale trudno sobie wyobrazić smak danej potrawy jeśli się tak mało zna jeden z głównych jej składników. 1000 razy bardziej przydatne są dla mnie Wasze osobiste doświadczenia z tymi zielonymi listkami.
Nie jestem antytalenciem kulinarnym lubię komponować własne potrawy pod swój gust i smak - ale w tym celu muszę znać składniki, wiedzieć co do czego pasuje, jak dany składnik smakuje na zimno, jak na gorąco itd. ... a tak jak pisałam - o szpinaku nie wiem nic.
Będę korzystać z wszystkich Waszych podpowiedzi, aż w końcu się zaprzyjaźnię ze szpinakiem!
Właśnie o to mi chodziło, żeby podawać sposoby/przepisy na szpinak które się samemu zna i lubi. Przepisów w internecie jest mnóstwo, ale trudno sobie wyobrazić smak danej potrawy jeśli się tak mało zna jeden z głównych jej składników. 1000 razy bardziej przydatne są dla mnie Wasze osobiste doświadczenia z tymi zielonymi listkami.
Nie jestem antytalenciem kulinarnym lubię komponować własne potrawy pod swój gust i smak - ale w tym celu muszę znać składniki, wiedzieć co do czego pasuje, jak dany składnik smakuje na zimno, jak na gorąco itd. ... a tak jak pisałam - o szpinaku nie wiem nic.
Będę korzystać z wszystkich Waszych podpowiedzi, aż w końcu się zaprzyjaźnię ze szpinakiem!