29-01-2016, 21:12
LadySunset napisał(a):Witam wszystkch. Mam przyjemność poprowadzić warsztat 113.1. 3 mieczy, 8 pucharów;![]()
Kazy z nas spotyka na swojej drodze różnych przyjaznych ludzi. Najbardziej imponujące dla mnie są moje bratnie duszę
Generalnie temat bratnich dusz jest dość ciekawy, podobno wędrują przed setki lat i wciąż odnajdują się w nowych wcieleniach)
Spośród wielu mam Anie. I glownym tematem warsztatów będzie to co nas inspiruje![]()
1) Jak sie poznalysmy?
2) Rzeczy ktore wspólnie lubimy robić, coś co działa na nas pozytywnie..?(jest tego trochę więc nie powinno być problemu
)
Zachecam wszystkich do udziału w warsztacie![]()
![]()
Rozwiązanie już za tydzień)
paź buław
Myślę, że poznałyście się w dość trudnym okresie. Któraś z Was cierpiała, zapewne emocjonalnie, być może chodzi o stratę bliskiej osoby lub zerwanie z chłopakiem. Jeśli chodzi o okoliczności to poznałyście się przez wspólnego znajomego/znajomą, to bardzo młoda osoba, być może nawet dziecko (wówczas). Mogło to być w podróży lub wycieczce, poza domem w rozrywkowym miejscu.
2. 8 denarów, III Cesarzowa, IX Pustelnik
- Lubicie razem pracować, robić coś wymagającego skupienia np. uczyć się razem, układać puzzle, rozwiązywać krzyżówki, składać modele, szyć - cokolwiek wymaga skupienia, dokładności i robi się to powoli. Możecie też dosłownie pracować lub studiować razem i zwyczajnie lubicie to.
- Lubicie upiększanie - malowanie paznokci, farbowanie włosów, wizyty u kosmetyczki, spa, solarium, zakupy (zwłaszcza ciuchy, kosmetyki, buty).
- Lubicie poznawać świat, może więc wspólne wycieczki, zwiedzanie, szukanie czegoś. Lubicie się dzielić ze sobą swoimi doświadczeniami i mądrością. Lubicie też to, że każda wie kiedy dać drugiej chwilę samotności.
Pozdrawiam