14-02-2016, 19:08
tez uwazam ze ludzie czasami nie mysla o tym jakiej biedy moga sobie narobić a to wszyto prze sceptyczne podchodzenie do tematu... no ale taka osoba nie wie co sie z nia dzieje jak jest "zainfekowana" ogólnie opetanie , odbieranie takiej osoby jest brane czesto jako choroba psychiczna u mnie na miescie jest taka "dziwna" kobieta co chodzi na baczność z wryta twarzą na wprost nie okazując ludzkich uczuc, jak by była zaprogramowana - taki trans zupełnie jak u tej medium co wczesniej pisałem. Wszyscy mowia ze psychiczna odkad przyjechała z zagranicy, a przed wyjazdem była pełna zycia z planami... Ogólnie kazdy ja olewa a ja widze coś innego ale tylko na obserwacji kończę i 3mam dystans, prowokacji nie zaryzykuje bo to robota dla zawodowców bo "obcy byt" przeskakuje z osoby na osobe bardzo szybko wg. egzorcystów, dziwne to ,bo ogólnie possesione występuje gdy dobrowolne oddamy się... ciezki temat do ogrniecia i trochę poplatany Tez sie tego boje... ale warto to i i owo wiedzieć o tym
Dręczenie (nękanie) diabelskie (vessazione)
Obsesje, posiadanie diabelskie (ossessione)
Nawiedzenie diabelskie, opresje (infestazione)
Opętanie diabelskie (possesione)
troche zjechaliśmy z tematem w krzaki miało byc o duszyczkach błąkających sie na naszym swiecie a nie o demonach do puki nie dokuczaja to nie zwracajmy na to uwagi a jedynie dopomagajmy im odejść bo ten byt co sie błąka ma problemy zawyczaj z odejsciem z tego swiata z jakiegoś powodu i dlatego sie pokazuje nam, tak czytałem gdzieś
Dręczenie (nękanie) diabelskie (vessazione)
Obsesje, posiadanie diabelskie (ossessione)
Nawiedzenie diabelskie, opresje (infestazione)
Opętanie diabelskie (possesione)
troche zjechaliśmy z tematem w krzaki miało byc o duszyczkach błąkających sie na naszym swiecie a nie o demonach do puki nie dokuczaja to nie zwracajmy na to uwagi a jedynie dopomagajmy im odejść bo ten byt co sie błąka ma problemy zawyczaj z odejsciem z tego swiata z jakiegoś powodu i dlatego sie pokazuje nam, tak czytałem gdzieś