14-02-2016, 14:12
toczka ładnie tam u was tylko daleko de mnie.... bo ja z pomorza jestem u mnie w okolicy jesli juz zerknąć na prusy tez jest pełno bunkrów, dworków, palców, kościołów , cmentarzy... niekiedy pochowanych w urokliwych wsiach otoczonych lasami... dosłownie gdzie diabeł mówi dobranoc jedne juz w ruinie drugie jeszcze całkiem dobrym stanie, klimat tych miejsc gdzie przeszła historia w mniejszym lub wiekszym stopniu jest wyczuwalny do dzisiaj wiesz ja bym chcial zobaczyć pałac w kopicach , krowiarkach i goszczu... hahahaha sporo tego jest xD
Infinity , Joana niektórzy nie dopuszczają do siebie faktu ze obok nas toczy sie inne zycie tz. innym wymiarze ja osobiście wierze w zycie pozagrobowe tez doświadczyłem nie raz w domu obecności zmarłych osób z rodziny nie raz widywałem zupełnie mi obce osoby po za domem głównie kobiety gdzies tam z daleka... ze człowiek nie wiedział czy to prawda czy złudzenie jak z tymi cienistymi bo cos mignęło i tyle
Infinity , Joana niektórzy nie dopuszczają do siebie faktu ze obok nas toczy sie inne zycie tz. innym wymiarze ja osobiście wierze w zycie pozagrobowe tez doświadczyłem nie raz w domu obecności zmarłych osób z rodziny nie raz widywałem zupełnie mi obce osoby po za domem głównie kobiety gdzies tam z daleka... ze człowiek nie wiedział czy to prawda czy złudzenie jak z tymi cienistymi bo cos mignęło i tyle