Warsztat 123- Spotkanie z Królewną Śnieżką

Lady of Dreams napisał(a):Dzisiaj miałąm ciekawe spotkanie z koleżanką , nazwijmu ją - Królewna Śnieżka. Dziewczyna potrzebowała wsparcia, porady. Stara się w tej chwili o pracę w pewnym miejscu.

1. W jakim miejscu o pracę stara się Śniezka ? (mozecie wymienić tylko trzy ewentualności )
2. Co dałam jej dzisiaj, co dostała ode mnie?

W tym tygodniu powinna już wiedziec czy dostanie tę prace czy nie, więc jesli macie ochotę mozecie sprawdzic w kartach czy będzie tam pracowała.

Samych trafień życzę Buziak Buźki Za tydzien w niedzielę wieczorem podam rozwiązanie

1. paź buław, as denarów - Ubezpieczenia lub bankowość (w każdym bądź razie coś związanego z finansami), trzecia opcja to ogrodnictwo szeroko pojęte np. projektowanie ogrodów. Btw, ten paź buław faktycznie wskazuje jakby na wiadomości, ale ja tu widzę bezpośredni kontakt, a nie np. przez telefon czy mail.
2. 10 mieczy, Kochankowie - Mam wrażenie, że to coś starego, co nie jest Ci już potrzebne; ta rzecz może być dwuczęściowa; może jakiś poradnik, te miecze zdecydowanie mogą sugerować jakąś książkę (może być to jakieś romansidło) lub zapisany kawałek papieru (np. jakiś dokument).

Z ciekawości z tą pracą ... Śmierć + 2 monet - Ja bym powiedział, że nie, ale dostanie inną propozycję (inna firma lub ta sama ale inne stanowisko).

Buziaki Buźki
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości