16-02-2016, 10:06
Sophia napisał(a):heh może ktoś jeszcze jakiś pomysł będzie miał na to
a zdarzyło Ci się coś podobnego kiedyś?
Sophie, ja bym odczytała tę kartę jako cechę charakteru. Pani eks, oraz obecna partnerka sprawiają pytającemu kłopoty.
Obie nie mają obecnie w sobie nic z II Arcykapłanki , która jest kobietą wrażliwą, subtelną, dobrą matką dorosłych już dzieci.
Jeśli córka pytającego nie jest mała też podchodzi pod tę kartę.
Trudno rozszyfrować czy chodzi o eks żonę, czy obecna partnerkę. Albo będzie nią toksyczna matka czyli eks, albo nowa partnerka,
która straciła w oczach pytającego, czyli nie jest już tak idealna.
Mogło się zdarzyć, ze w karcie widziałaś 3 osoby a co najmniej 2 czyli problemy tego pana z kobietami.
Ja mam taki pomysł, gdyby zinterpretować tę kartę jako intuicję tego pana, może on przecież jakoś z nimi osiągnąć
porozumienie. Przywrócić wreszcie jakąś harmonię w kontaktach. Mi nasunęło się jeszcze jedno skojarzenie.
Pan nie umie zbudować trwałego związku, bo wybiera kobiety jego zdaniem "idealne". Być może na wzorzec swojej matki.
Ponieważ ideału nie ma, ma z nimi problemy gdy do głosu dojdą inne cechy ich charakterów.
Sophia każdy kładący karty, ma swoje tzw "pierwsze wrażenie". Czyli coś od razu mu się nasuwa gdy popatrzy na rozkład.
Twoja interpretacja jest jak najbardziej trafna, a możliwości jak widzisz jest wiele.