Tarot a uczucia - co pokazują poszczególne karty?

Dziekuje LeCaro, z tego wychodzi ze powinnam sie cieszyc, ze karta ta zbyt czesto nie pojawila sie w moich rozkladach! Podoba mi sie nawiazanie do przyporzadkowani rol do Panny i Lwa. Faktycznie, przy interpretowaniu tej karty w rozkladach indywidualnych, zawsze pokazywala mi sytuacje w ktorej trzeba bylo sie wykazac duza wewnetrza sila, wrecz walczyc o swoje celem uzyskania sukcesu. Z reguly pokazywala mi opor otoczenia czy warunki zewnetrzne nie do konca byly sprzyjajace, i nalezalo uruchomic wielkie wewnetrzne poklady energii aby sytuacje przegiac "na plus". Przenoszac to na realia zwiazku jako calosci, i tego o czym mowisz, tylko tutaj opor wychodzi z jednej ze stron zwiazku lub tez zewnetrzne okolicznosci powoduja, ze jako para nie wychodza ze swoich rol. Mysle, ze jesli pojawiloby sie to na pozycji "co laczy partnerow", w ktorej to zawsze sie pojawiaja blaski karty, i przy dobrycch kartach opisujacych icvh uczucia, mogloby oznaczac ich wspolna walke o byt, lub tez ze przydzial rol, w zasadzie im odpowiada.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości