09-04-2016, 08:53
Sama talia Ludy Lescot wydaje się bardzo ładnie dopracowana. Pierwszy raz się z nią stykam, od razu zapiszę nazwę i poszukam gdzie mogę obejrzeć te karty. Faktycznie za okrutne te 3 miecze. Gdyby tkwiły w piersi dorosłej osoby, to inaczej się to odbiera. Jednak to dzieci, niemowlęta... Przerażająca karta. Żubrówka, troszkę szkoda by talia leżała z powodu jednej karty, ale Cię doskonale rozumiem.
Ja kupiłam Tarot Atlantis, wszystkie karty mi w niej odpowiadają. Najpierw spodobała mi się XVI Wieża, ciekawe ujęcie tematu zagłady. Kupiłam talię, zaczęłam oglądać, II Kapłanka zupełnie nie przypadła mi do gustu. Talia leży, bo zwyczajowo wybieram II Kapłankę na strażnika, a nijak nie mogę się zdecydować.
Tarot Atlantis XVI Wieża
Tarot Atlantis II Kapłanka
Ja kupiłam Tarot Atlantis, wszystkie karty mi w niej odpowiadają. Najpierw spodobała mi się XVI Wieża, ciekawe ujęcie tematu zagłady. Kupiłam talię, zaczęłam oglądać, II Kapłanka zupełnie nie przypadła mi do gustu. Talia leży, bo zwyczajowo wybieram II Kapłankę na strażnika, a nijak nie mogę się zdecydować.
Tarot Atlantis XVI Wieża
Tarot Atlantis II Kapłanka