Relacje karmiczne

Zrozumiala Oczko

I tak jak pisalam w mojej pierwszej wypowiedzi w tym watku - uwazam ze kazdego laczy "jakas" karma. I dlatego napisalam Tobie, ze dlatego te rozklady nie maja takiego pytania, natomiast poprzez rozklad kart w ukladzie sa w stanie Tobie powiedziec na ile ta karma jest rozliczona czy jaki jest jej udzial w Waszym obecnych relacjach. Rowniez wspomnialam, ze dla mnie karma jest tematem dosyc "trudnym" i powinna byc sprawdzona w systemach takich jak Astrologia, Numerologia, czy u Pani Chrzanowskiej (czego nie stosowalam - ale jest taka opcja)

Napewno pomocne jest zrozumienie bagazu doswiadczen z poprzednich wcielen (jesli taki istnieje), jednak osobiscie uwazam, ze wazne sa przede wszystkim obecne wibracje numerologiczne/aspekty/portrety ale i rozklady - aczkolwiek po to one istnieja a ludzie pisza ksiazki na temat karmy aby a nich korzystac. Dlatego napisalam, w mojej osobistej ocenie, ale jedna karta to za malo aby prognozowac cokolwiek. Dla mnie w odpowiedzi na tak/nie jesli korzystasz tylko z pozycji prostej kart mowi "moze" podobnie jak kochankowie. A jesli nie, to co pozycja prosta karty co ma oznaczac ? Ze TaK bo prosta, czy ze NIE bo odwrocona? Nie wiem dla mnie kazda karta tarota, szczegolnie w sytuacji w ktorej nie odwracamy kart, jest okreslona energia ktora realizuje sie w konkretnej pozycji rozkladu.

To tyle ode mnie Uśmiech

Ania
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości