11-06-2016, 21:05
Przepis bazuje na produkcie Winiary "Pomysł na soczyste żeberka". Dokładne informacje co do przygotowania znajdziecie na opakowaniu lub na tej stronie https://www.winiary.pl/produkt.aspx/338/...te-zeberka
Moje urozmaicenie polega na tym, że przygotowujemy mieszankę miodu i musztardy (najlepiej sarepskiej), wrzucamy do tego przyprawy, które są dołączone do woreczka. Do takiej mieszanki wkładamy pokrojone żeberka. Niech chwilę w tym poleżą - kilka minut. Następnie żeberka razem z zalewą przekładamy do woreczka i pieczemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu Smacznego.
Moje urozmaicenie polega na tym, że przygotowujemy mieszankę miodu i musztardy (najlepiej sarepskiej), wrzucamy do tego przyprawy, które są dołączone do woreczka. Do takiej mieszanki wkładamy pokrojone żeberka. Niech chwilę w tym poleżą - kilka minut. Następnie żeberka razem z zalewą przekładamy do woreczka i pieczemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu Smacznego.